AfdrukkenE-Mail Adres

Basiscursus BHV, module EH

Begin:
mrt 21, 2018
Code:
102
Prijs:
129,75 EUR Per Persoon (excl. btw)

Omschrijving

Een BHV Basis cursus volgen

De BHV-cursus (Bedrijfshulpverlening) is een verplicht onderdeel binnen de Arbo-wet. Volgens deze wet moet elk bedrijf en elke instelling of school bedrijfshulpverlening regelen en zorgen voor één of meerdere opgeleide bedrijfshulpverleners. Een goede BHV-organisatie voorkomt, beperkt en/of bestrijdt schade en/of letsel op de werkvloer bij incidenten. Heeft een bedrijfshulpverlener de opleiding goed doorlopen en het BHV-diploma behaald? Dan voldoet de werkgever/directie aantoonbaar aan de wettelijke basisverplichting voor bedrijfshulpverlening.

Voor wie is de BHV-opleiding bedoeld?

De opleiding Bedrijfshulpverlener is bestemd voor personen die deel gaan uitmaken van een BHV-organisatie. Speciale voorkennis is niet nodig.

Inhoud Basis BHV-cursus

De Basis BHV-cursus volgt de richtlijnen en eindtermen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV). De training duurt 2 dagen of 4 dagdelen en biedt veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De cursus bedrijfshulpverlening bestaat uit de volgende 4 modules:

 • Niet-spoedeisende Eerste Hulp
  Snij- brandwonden, kneuzingen, botbreuken, letsel aan het oog
 • Spoedeisende Eerste Hulp
  Rautekgreep, , AED-reanimatie, verslikking, eerste hulp bij ziektebeelden (epilepsie, beroerte, hartinfarct, suikerziekte, shock)
 • Brandbestrijding
  Beginnende brand,  brandslanghaspel, sproeischuimblusser, CO2 blusser, poederblusser, blusdeken
 • Ontruiming
  Deurprocedure en ontruiming, communicatie, alarmeren,

BHV-examen

Het BHV-examen bestaat voor iedere module uit een theorie en een praktijkgedeelte. De praktische vaardigheden worden gedurende de lesdag getoetst. Het theorie-examen vindt plaats aan het einde van de lesdag onder beoordeling van het NIBHV.

Cursisten die zowel de praktijkonderdelen als de theorie-examens positief afsluiten, ontvangen het NIBHV-diploma Bedrijfshulpverlener. De kosten voor het examen en het BHV-diploma zijn bij de cursusprijs inbegrepen.


Deze activiteit boeken: Basiscursus BHV, module EH

Prijs per stuk

Gegevens besteller

Adresgegevens

Deelnemers

* noodzakelijke informatie