✅  Gecertificeerde instructeurs

✅  7 dagen van te voren gratis annuleren

✅  Gevestigd in Oosterhout

Coördinator Hoofd BHV

Volgens de wet moet ieder bedrijf, school of instelling zorgdragen voor het creëren van een veilige werkomgeving. Mocht het onverhoopt toch misgaan dan zijn goed getrainde bedrijfshulpverleners (BHV’ers) onmisbaar. De Coördinator Hoofd BHV’er is degene die verantwoordelijk is voor het voorbereiden en implementeren van het Arbobeleid met betrekking tot bedrijfshulpverlening

Locatie

De cursus Coördinator Hoofd BHV’er wordt op verschillende momenten in het jaar georganiseerd op onze eigen oefen locatie in Oosterhout. Indien gewenst kan er ook een cursus Coördinator Hoofd BHV’er op uw eigen locatie worden georganiseerd. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inhoud van de cursus Coördinator Hoofd BHV’er

De cursus wordt verzorgd volgens de richtlijnen en de eindtermen van het NIBHV. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende taken van de Coördinator Hoofd BHV’er:

  • Opzetten en beheren van een BHV-organisatie.
  • Schriftelijke vastlegging van onder meer het BHV-plan, ontruimingsplan en bedrijfsnoodplan.
  • Zorgen voor oefening en opleiding van bedrijfshulpverleners (BHV’ers).
  • Communicatie met de werkgever, medewerkers en professionele hulporganisaties.
  • Risico Inventarisatie & Evaluatie.
  • Relevante wet- en regelgeving.

In de periode tussen de lesdagen en de examendag dient u een BHV-plan op te stellen om te komen tot een BHV-organisatie voor uw eigen werksituatie. Deze projectopdracht dient vooraf te worden ingeleverd en tijdens de examen dag worden gepresenteerd aan de examencommissie. Daarnaast is er een schriftelijk examen. Wanneer alle onderdelen met een voldoende zijn afgesloten ontvangt u het diploma Coördinator/Hoofd BHV’er van het NIBV

Voor wie is de cursus Coördinator Hoofd BHV’er bedoeld?

De cursus Coördinator Hoofd BHV’er is bestemd voor degene die verantwoordelijk is voor het voorbereiden en implementeren van het Arbobeleid met betrekking tot bedrijfshulpverlening.

Tijdsduur

Duur 3 dagen (2 cursusdagen en 1 examendag)
Tijd 09:00 uur – 16:00 uur (inclusief koffie/thee en lunch) en biedt veel afwisseling tussen theorie en praktijk.
Vooropleiding Geen
Lesmateriaal Incl. les en oefenmateriaal
Certificaat Digitaal certificaat
Prijs€995,- excl. BTW


Meldt u direct aan voor de cursus Coördinator Hoofd BHV