BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging ehbo trainingen
BRN Brandbeveiliging bhv trainingen
Brandprotectie
BRN Brandbeveiliging blusmiddelen

Over ons

Veiligheids Centrum Oosterhout is uw partner wanneer het gaat om brandveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen bedrijven en instellingen. De specialisten van Veiligheids Centrum Oosterhout geven advies, trainingen en cursussen op maat. Tevens leren wij uw medewerkers adequaat te handelen in het geval van brand, ongevallen en calamiteiten. Voor BHV trainingen, brandprotectie en blusmiddelen bent u bij ons aan het goede adres!

Onze filosofie

Veiligheids Centrum Oosterhout is de partner voor bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfshulpverlening en brandveiligheid. Wij bieden bedrijven een advies op maat als het gaat om het verkleinen van de risico’s en het adequaat handelen op het gebied van brand, ongevallen en calamiteiten. Kernwoorden in ons bedrijf zijn praktijkgericht, op de eigen werkplek, betrouwbaar, flexibel en persoonlijk.

Wij staan er voor om mensen, op een praktische manier te scholen in hoe om te gaan met realistische stressvolle situaties die zij in hun dagelijkse werkomgeving tegen kunnen komen. Daarnaast willen we bedrijven en instellingen een stuk bewuster maken van de risico’s op de werkplek.

Het verzorgen en onderhouden van brandblusmiddelen, EHBO-koffers, AED’s, vluchtplannen en risico-inventarisaties is daarom ook onderdeel van het totaal pakket aan (brand)veiligheid wat wij bedrijven en instellingen willen bieden. Uniek op dit gebied is de nazorg die wij bedrijven en instellingen bieden. Mocht uw bedrijf of instelling na een training bij ons, daadwerkelijk te maken krijgen met een heftig incident, dan zijn wij er ook voor het opvangen van de medewerkers. 

Onze aanpak

Al tijdens het eerste contact gaan we met u in gesprek over de wensen of zorgen die er zijn rondom het thema (brand)veiligheid. U geeft aan waar uw behoeften of vragen liggen en wij maken daarop een offerte op maat. Wij zoeken naar de meest praktisch werkbare oplossing die voldoet aan wet- en regelgeving maar daarnaast ook ‘op het lijf’ van de organisatie geschreven is. Wij werken met gediplomeerde instructeurs en medewerkers uit de praktijk, u moet daarbij denken aan brandweermannen/vrouwen en ambulancehulpverleners.

Mensen die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met stressvolle situaties en als geen ander weten hoe te handelen, maar ook uit eigen ervaring weten wat de impact van een calamiteit kan zijn. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van (brand)veiligheid en kunnen een juiste vertaling maken van de theorie naar de praktijk.

Lange termijn

Over vijf jaar hopen wij als bedrijf in Oosterhout en omstreken dé partner voor vele bedrijven en instellingen te zijn op het gebied van (brand)veiligheid. Wij zien uit naar het opbouwen van een vaste klantenkring waarin iedere klant zich met persoonlijke aandacht van Veiligheids Centrum Oosterhout gesterkt voelt op dit onderwerp. De kwaliteit is en blijft onze focus. Wij houden vast aan onze praktische inslag en zijn geslaagd als al onze klanten ook daadwerkelijk meer handelingsbekwaam zijn in geval van nood

Het team

Bonne René van Ringelesteijn

Samen met Nico Langhout de oprichter van BRN Brandbeveiliging. Bonne René is de technische man van BRN Brandbeveiliging en Veiligheids Centrum Oosterhout die, als brandweerofficier, ieder bedrijf van het juiste advies op maat kan voorzien als het gaat om (brand)veiligheid. Zijn nuchtere kijk en no nonsens mentaliteit maakt hem een betrouwbare partner als het gaat om vragen rondom het thema (brand)veiligheid. Vanuit zijn functie als brandweerofficier heeft hij naast de praktijk, ook zicht op de beleidsmatige kant van het omgaan met heftige incidenten en calamiteiten.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
bonnerene@brnbrandbeveiliging.nl

Nico Langhout

Samen met Bonne René van Ringelesteijn​ de oprichter van BRN Brandbeveiliging. Nico is de commerciële man achter BRN Brandbeveiliging en Veiligheids Centrum Oosterhout, die met zijn jarenlange ervaring als brandweerman en instructeur op gebied van brand en calamiteiten weet waar hij over praat.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
nico@brnbrandbeveiliging.nl

Gijs van Brenk

Gijs is sinds 1 januari 2022 de bedrijfsleider bij Veiligheidscentrum Oosterhout. Gijs zit al jaren bij brandweer in Zegveld. Gijs heeft veel ervaring op het gebied van brand en brandveiligheid. Gijs richt zich binnen Veiligheidscentrum Oosterhout op het geven van gecertificeerde trainingen, BHV advies en ontruimingsplannen.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
gijs@veiligheidscentrum.com

Job Ros

Job is sinds 1 januari 2022 de bedrijfsleider bij Veiligheidscentrum Oosterhout. Job zit al sinds zijn jeugd bij de brandweer en heeft hierdoor affiniteit met brandbeveiliging. Daarnaast is hij een specialist op het gebied klantencontact, trainingen geven en het adviseren van klanten over de juiste middelen.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
job@veiligheidscentrum.com

Denice van Valkenburg

Denice is werkzaam als Administratief medewerker bij Veiligheidscentrum Oosterhout. Bij Veiligheidscentrum Oosterhout houdt Denice zich vooral bezig met het plannen en organiseren van alle trainingen en onderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij Denice kunnen klanten terecht met allerlei vragen. Denice is het aanspreekpunt op kantoor, voor klanten en instructeurs. Tevens is zij verantwoordelijk voor de administratie.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
denice@veiligheidscentrum.com

Kevin Snoeren

Kevin is de jongste aanwinst binnen Veiligheids Centrum Oosterhout. Dé specialist van Veiligheids Centrum Oosterhout als het gaat om passieve brandpreventie. Kevin is tevens in het bezit van het REOB diploma. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw kleine blusmiddelen laten keuren.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
info@veiligheidscentrum.com

Jolanda Snoeren

Jolanda is werkzaam bij Veiligheidscentrum Oosterhout als Gastvrouw. Ze ontvangt en verzorgt alles naar wensen van de klanten. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en de rest van de dag door haar verzorgd. Tevens regelt Jolanda alles in ons pand op facilitair gebied.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
info@veiligheidscentrum.com

Patricia van Haperen

Patricia is werkzaam bij Veiligheidscentrum Oosterhout als Gastvrouw. Ze ontvangt en verzorgt alles naar wensen van de klanten. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en de rest van de dag door haar verzorgd. Tevens regelt Patricia alles in ons pand op facilitair gebied.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
info@veiligheidscentrum.com

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen?