BHV Vlam
Brandprotectie

Bouwkundige brandpreventie

Veiligheids Centrum Oosterhout is gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie. Brandveilig bouwen zit hem in de details. Wanneer doorvoeringen in brandwerende muren niet brandveilig zijn afgedicht, riskeert u alsnog brandoverslag. Daarom moeten doorvoeringen zoals ventilatiekanalen, elektrakabelgoten, kunststof leidingen, metalen leidingen, naden, voegen, dilataties en kleine openingen brandwerend zijn en goed worden gemonteerd. Laat ons u helpen!

Brandwerende afdichtingen en doorvoeringen

Veiligheids Centrum Oosterhout is gespecialiseerd in het afdichten van brandwerende doorvoeringen. Wij zien dat er steeds strengere eisen worden gesteld aan de brandveiligheid van gebouwen door verzekeraars, brandweer en andere keurende instanties.

De verwachting is dan ook dat dit alleen maar zal toenemen in de toekomst. Om aan te tonen dat alles volgens de richtlijnen is aangebracht leveren wij altijd een rapportage op welke u kunt voorleggen aan de controlerende instantie.  

Projecten

Project KVK Nederland

Op verzoek van de Kamer van Koophandel Woerden hebben wij een archiefruimte waarin belangrijke documenten en digitale informatie ligt opgeslagen bouwkundig brandwerend afgewerkt. Het betrof

Lees verder »

Project At the office

In opdracht van Ceroinvest heeft het voormalige kantoorpand op de Pelmolenlaan in Woerden een gigantische upgrade gekregen. Her pand is omgetoverd tot een stoere industriële

Lees verder »

Een greep uit onze opdrachtgevers

Producten die wij gebruiken

Veiligheids Centrum Oosterhout gebruikt uitsluitend materialen van Mulcol Fire Protection. Mulcol International is een moderne producent van innovatieve passieve brandwerende producten. Mulcol beschikt over een enorme kennis. Mulcol producten zijn voor alle doorvoeren verkrijgbaar.

Rapportages

Alle opdrachten worden door ons verwerkt in Snagstream. Snagstream zorgt voor structuur bij het controleren en rapporteren waardoor projecten sneller worden opgeleverd.

Het enige wat u hoeft aan te leveren zijn digitale tekeningen in PDF, maar ook oude bouwtekeningen in hard copy kunnen wij eenvoudig digitaliseren en in Snagstream plaatsen. Indien u wilt kunnen wij u realtime laten meekijken naar de vorderingen van het project. Hiervoor ontvangt u desgewenst een inlogcode.

bouwkundige brandpreventie rapportage

De rapportages zijn voorzien van alle relevante informatie en dient als bewijslast van de uitgevoerde werkzaamheden. Op verzoek kunnen deze door u overlegd worden aan het bevoegd gezag.

Ook handig; moeten er later weer werkzaamheden toegevoegd worden dan wordt het betreffende project weer geactiveerd en kan er in verder gewerkt worden. Wilt u specifieke zaken vermeld hebben in de rapportage dan maken wij dit voor u op maat.

Onze applicateurs staan online in verbinding en alle relevante informatie en foto’s worden constant geüpdatet. Daardoor beschikt u ten alle tijden over een rapport wat actueel is.

Tablet snagstream

Tablet met online verbinding naar snagstream

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek naar Job Ros.

T 06-13737698

Bent u geïnteresseerd wat wij aan milieu & veiligheid doen